В Украйна има стотици секти и затова трябва да бъде проведена десатанизация.

...
В Украйна има стотици секти и затова трябва да бъде проведена десатанизация.
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на Русия: Време е за десатанизация на Украйна

В Украйна има  " стотици секти "  и по тази причина би трябвало да бъде извършена " десатанизация ". Това съобщи помощник-секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Алексей Павлов, представен от ТАСС.

Според Павлов Украйна се е трансформирала в " тоталитарна хиперсекта ", в която жителите са изоставили православните полезности.

" Използвайки мрежови манипулации и психотехнологии, новите управляващи трансфораха Украйна от страна в тоталитарна хиперсекта. Нещо повече, ръководещите в Киев първи се трансфораха във войнстващи фанатици, чиито възгледи са директно противоположни на възгледите на естествените хора ", сподели Павлов.

Той също по този начин означи, че със задълбочаването на " специфичната военна интервенция "  става все по-належащо да се извърши " десатанизацията "  на Украйна.

Павлов не счете за несвоевременно да аргументира апелите си за кръстоносен поход против неверниците, като се позове на мюсюлманския лидер на Чеченската република Рамзан Кадиров, който упорствал за " цялостна дешейтанизация " на Украйна.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР